image
 |  9 13 Грудня 2017 | 10:18

У Луцьку відкрили нову лінію на підприємстві «Татрафан»

У Луцьку запрацювала нова лінія з виробництва пакувальних плівок підприємства «Татрафан», яке входить до складу міжнародної групи TATRAFAN з фінськими та словацькими інвестиціями.
Участь у заході взяли секретар Луцької міської ради, виконувач повноважень міського голови Григорій Пустовіт та перший заступник голови Волинської облдержадміністрації Олександр Степанцов.
Звертаючись до присутніх, виконавчий директор підприємства Рудольф Крайняк зазначив, що компанія Chemosvit створила ТОВ “Хемосвіт Луцькхім”, внісши інвестицію в 1998 році. За 18 років роботи обладнання фізично та морально застаріло, що призвело до втрати значної частини свого ринку. З січня 2017-го року нові власники ТАТРАФАН почали інвестувати у виробництво “гнучкої упаковки” та металізації. В цьому році інвестиції склали 3,5 млн євро.
Рудольф Крайняк зауважив, що придбано нове обладнання, зроблено ремонт приміщень. За його словами, для працівників створені комфортні умови праці. Підприємство проводить навчання робітників. Нині на підприємстві середня заробітна плата становить близько 13 тисяч гривень. У 2018 році тут планують збільшити розмір заробітної плати на 30 %.
Потому гості урочисто перерізали стрічку та запустили нову лінію у роботу.


 


Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити