image
 |  0 21 Серпня 2018 | 09:38

У Луцьку вручили нагороди учасникам російсько-української війни

Сьогодні оперативну нараду у Луцькій міськраді розпочали із вручення відзнак учасникам АТО з нагоди 27-ї річниці незалежності України.
Про це інформує власкор «ВолиньUA».
За особисту мужність, відвагу та героїзм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, під час виконання обов’язків військової служби в зоні проведення антитерористичної операції на Сході України, наказом командира 30-ї окремої механізованої Новоград-Волинської бригади від 30.06.2018 року № 168 нагороджено пам’ятним нагрудним знаком «30-та окрема гвардійська механізована Новоград-Волинська Рівненська орденів Червоного прапора і Суворова бригада» (посмертно) солдата Романа Наюка. Нагороду вручили матері загиблого Ірині Наюк.
За особисту мужність, відвагу та героїзм, проявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України в зоні проведення антитерористичної операції на Сході України нагрудні знаки “Ветеран війни - учасник бойових дій” учасникам антитерористичної операції, які були призвані на військову службу по мобілізації отримали:
старший сержант запасу Руслан Бірук
молодший сержант запасу Антон Шарапов;
старший солдат запасу Дмитро Гордіюк;
рядовий запасу Анатолій Лінкевич;
рядовий запасу Андрій Пархомей;
солдат запасу Мирослав Маціюк;
солдат запасу Мережа Сергій;
солдат запасу Самчук Микола;
солдат запасу Андрій Чубко.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити