image
 |  5 13 Січня 2020 | 19:30

У Луцькій міськраді сподіваються на зміну свідомості пасажирів, які продовжують платити готівкою

«Ми сподіваємося, що поступово свідомість людей зміниться, і всі вони з часом будуть платити за проїзд у Луцьку електронним квитком».

Про це у коментарі власкору «ВолиньUA» повідомив начальник управління транспорту та зв’язку Луцької міськради Володимир Степанов.

Чиновник визнав, що проблема з готівковою оплатою проїзду існує.

«Зараз у Луцьку їздить 130 автобусів, обладнаних валідаторами. Виникла дивна ситуація. Якщо раніше окремі перевізники не хотіли запроваджувати електронну форму оплати проїзду, то тепер окремі пасажири саботують електронний квиток.

Станом на сьогодні досі частина пасажирів дає водію готівку. А дехто не платить взагалі. З іншого боку, частина водіїв незадоволені запровадженням електронної системи і охоче беруть готівку. А також зовсім не звертають увагу на те, чи пасажир скористався валідатором чи ні.

Однак, думаю, поступово свідомість людей зміниться. І вони повністю перейдуть на електронну систему оплати», - зазначив Володимир Степанов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Луцькій владі пропонують спосіб, як відучити пасажирів розплачуватися в маршрутках готівкою

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити