image
 |  2417 25 Квітня 2024 | 08:28

У луцькому парку спіймали рибалок-порушників (ФОТО)

Вилов риби в парку імені Лесі Українки заборонено. Днями пройшов рейд муніципальної варти та рибоохоронної інспекції.

Про це інформує Департамент Муніципальної Варти Луцької міської ради, - пише ВолиньUA.

Попри чіткі заборони та численні інформаційні таблички, лучани й досі рибалять у каналах Центрального парку культури та відпочинку імені Лесі Українки. Інспекторами департаменту муніципальної варти Луцька спільно з рибоохоронною інспекцією було проведено рейд, в результаті якого на порушників було складено адміністративні протоколи за ч. 3 ст. 85 КУпАП.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцькому підприємстві електротранспорту ліквідували підрозділ-привид

Важливо пам'ятати:

- Рибальство в каналах парку суворо ЗАБОРОНЕНО! Це чітко прописано в Правилах любительського рибальства, затверджених наказом Міністерства аграрної політики та продовольства України.

- Інспектори муніципальної варти регулярно проводять рейди та профілактичні бесіди з рибалками. Їх мета - нагадати про заборону та закликати до відповідального ставлення до довкілля.

- Порушення правил рибальства тягне за собою відповідальність. Згідно зі ст. 85 КУпАП, за таке правопорушення передбачено попередження або накладення штрафу на громадян від двох до десяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити