image
 |  0 7 Лютого 2019 | 15:23

У Луцькому районі харчування учнів 1 - 4 класів частково здійснюватиметься за рахунок бюджету

Оплата за харчування учнів 1 - 4 класів у школах Луцького району буде відбуватися за рахунок співфінансування.

Відповідне рішення було ухвалене за пропозицією депутата Луцької райради від ВО "Свобода" Вадима Веремчука.

Під час позачергової сесії Луцької райради розглядалося питання про прийняття програми організації харчування учнів закладів загальної середньої освіту Луцького району на 2019 рік.

У зв’язку з тим, що Луцькою районною державною адміністрацією не було закладено кошти на харчування учнів 1 – 4 класів, депутатом від ВО „Свобода” Вадимом Веремчуком, після попередніх консультацій з депутатами інших фракцій у Луцькій районній раді було внесено пропозицію щодо фінансування харчування учнів 1 – 4 класів загальноосвітніх шкіл з районного бюджету.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Голова Гіркополонівської сільради встановила вартість навчання дітей у музичній школі в розмірі 16,3 тисяч

Запропонована пропозиція була підтримана всіма депутатами Луцької районної ради. Таким чином, з 1 квітня 2019 року фінансування харчування учнів 1 – 4 класів буде здійснюватися з розрахунку: 5 гривень бюджетні кошти та 10 гривень за кошти батьків.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити