image
 |  7 11 Січня 2022 | 22:31

У Луцькому територіальному центрі соціального обслуговування ночує нігерієць

У Луцькому територіальному центрі соціального обслуговування ночує нігерієць.

Про це у коментарі власкору "ВолиньUA" розповіла директор територіального центру соціального обслуговування міста Луцька Департаменту соціальної політики Луцької міськради Галина Шатецька.

Чиновниця розповіла, що виходець з Нігерії з'явився у Луцьку ще минулого року. У нього немає документів. І він навідріз відмовляється від будь-якої допомоги в поверненні на батьківщину. А з настанням холодів приходить ночувати до територіального центру соціального обслуговування на вулиці Данила Галицького,18.

"Він постійно приходить до нас ночувати. Про себе нічого говорити не хоче. Вдає, що зовсім не розуміє мову. Хоча, це сумнівно. Але поводиться чоловік спокійно. Спиртне не вживає. Навіть телефон має", - розповіла Галина Шатецька.

Зазначимо, що нігерійця звати Угарі Боб Едвард. Раніше його помітили біля гуртожитку по вулиці Ярощука у Луцьку, де він проводив більшу частину часу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку знову заговорили про перенесення пам'ятників

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити