image
 |  7 2 Січня 2021 | 15:41

У Луцькому ЦНАПі послугою «єМалятко» скористалися більше 1000 родин

Турбота про малюків, прагнення надавати їм та їхнім батькам якісний та зручний сервіс нового покоління — така філософія послуги “єМалятко” заімпонувала команді ЦНАП у місті Луцьку, тож 31 січня 2020 року ми одними з перших долучилися до дружньої родини “єМалятко”. Послуга за короткий час стала однією з найпопулярніших. З моменту запуску послугою уже скористалися 1243 родини, яким було надано 4976 послуг.

Про це інформує Центр надання адміністративних послуг у місті Луцьку.

Витративши лише двадцять хвилин свого часу у перинатальному центрі або у ЦНАП, батьки отримують комплекс із восьми послуг за однією заявою, а вже наступного дня усі документи готові. Все просто, доступно, людяно.

Дякуємо за підтримку заступниці міністра цифрової трансформації України Ludmyla Rabchynska та усій команді Міністерство цифрової трансформації України. Без вас ми б не впоралися! А також усім суб’єктам надання цієї найрадіснішої послуги! 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Волиньгаз Збут» встановив ціну за газ на січень

Запрошуємо скористатися сервісом “єМалятко” у ЦНАП міста Луцька згідно графіка роботи та у Волинському обласному перинатальному центрі у вівторок та четвер з 09.00 до 13.00.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити