image
 |  3366 1 Лютого 2024 | 08:28

У Луцьку біля лікарні - стихійна парковка (ФОТО)

До департаменту звернулися з Луцької міської клінічної лікарні щодо автомобілів, які розміщені в зоні дії дорожнього знаку 3.34 "Зупинку заборонено" по проспекті Відродження, 13, при заїзді до медичного закладу, які утруднюють проїзд каретам швидкої медичної допомоги.

Про це інформує Департамент Муніципальної Варти Луцької міської ради.

Звертаємо увагу водіїв, що подібні порушення не лише створюють небезпечні ситуації на дорогах, але й можуть призвести до трагічних наслідків, адже заблокований проїзд може завадити швидкій допомозі вчасно дістатися до пацієнта.

Відповідно, диспетчером відділу «Центр безпеки міста Луцьк», було направлено інспектора з паркування для притягнення до відповідальності власників транспортних засобів.

В ході розгляду звернення за порушення вимог дорожніх знаків 3.34 та 3.35 додатку 1 розділу 33 ПДР України та ч. 1 ст. 122 КУпАП, було винесено 11 повідомлень про притягнення до адміністративної відповідальності, з сумою накладеного штрафу 340 грн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У липні в Луцьку можуть зрости тарифи на воду

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити