image
 |  4 19 Листопада 2018 | 22:31

У Луцьку чоловік-живодер продовжує знущатися над собакою

У Луцьку чоловік-живодер продовжує знущатися над собакою, тримаючи тварину на балконі.

Про це пише у facebook Світлана Хмара.

"Це балкон Того самого Живодера, на якого наклали штраф за "Викидання фекалій та незареєстровану тварину" .Він і далі продовжує знущятися над собакою,бо ні на прохання мешканців, ні поліції він не реагує, а злобно посилає. А при останньому візиті поліції сказав : "Моя собака, що захочу то з нею зроблю! ". Вже прийшли морози, а собака вдень і вночі сидить закрита на балконі, де змушена Господарем-Живодером справляти свої собачі потреби. Вночі тваринка плаче бо її тримають закритою на тому клятому балконі", - йдеться у дописі.

"Луцьк! Є мужчини в цьому місті? Собаку вже який день катують, б'ють, тримають на морозі і морять голодом! Врятуйте хтось, прошу! Станом на зараз вона досі на тому клятому балконі!" - дописує Аліна Боднар.

Буквально через день пані Світлана знову опублікувала фото собаки, яка була зачинена на балконі.

"Це той же самий балкон Того ж Живодера. 13:09 19.11.2018беззахістна тваринка змушена знову бути запертою на балконі при морозі. Чхати він хотів на те, що там хтось його просив, щоб він не тримав закритою на балконі!" - написала жінка.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити