image
 |  0 14 Листопада 2022 | 15:17

У Луцьку декілька років затоплює будинок, у якому живе начальник ЖЕКу (ФОТО)

Затопило із дев’ятого поверху і аж до другого! Така ситуація в одній із багатоповерхівок на Кравчука у Луцьку. Річ у тім, що вже восьмий рік поспіль у цьому будинку разом зі стартом опалювального сезону прориває трубу. І начальник ЖЕКу, який обслуговує багатоповерхівку, про це знає – бо ж сам там живе. 

Про це йдеться у сюжеті 12 каналу.

Мешканка будинку розказала про наслідки потопу у своїй квартирі. Її затопили не сусіди, бо мешкає жінка на 9 поверсі, тече із технічного. Пані Віра уже кілька відер із водою винесла.

Окрім того, почало блимати світло. 

Ще одна сусідка Наталія каже, що і сама винесла зі своєї квартири 20 відер води. 

Як виявилося така ситуація не лише на 9 поверсі. На цю проблему скаржаться мешканці аж до 2 поверху. Наслідки затоплення добре видно ззовні багатоповерхівки. І така картина, як кажуть мешканці, кожного року повторюється зі стартом опалювального сезону. Труба на технічному поверсі прориває через високий тиск. Кожного року вона псується у різних місцях.

Сантехнік прийшов і трубу залатав, проте мешканці обурюються, що їм прийдеться знову робити ремонт.

Начальник ЖКП №8 каже, що про проблему знає, адже сам живе у цьому будинку. Нічого дивного у цій ситуації не вбачає, бо мовляв, трубу прорвало - залатали і переконує, що більше такої проблеми не буде. 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити