image
 |  2 31 Січня 2019 | 17:03

У Луцьку іноземні компанії зможуть стати операторами електронних систем громадського транспорту

Луцька влада має намір внести зміни до правових актів та дозволити компаніям-нерезидентам брати участь у конкурсі з визначення оператора електронних систем у сфері громадського транспорту.

Про це у коментарі власкору "ВолиньUA" повідомив начальник управління транспорту та зв'язку Луцької міськради Володимир Степанов.

25 січня відбулося засідання конкурсного комітету по визначенню оператора електронних систем у місті Луцьку. Під час цього засідання члени комітету розглянули звернення іноземної компанії “Kentkart” щодо конкурсу на відбір оператора електронних систем у місті Луцьку.

"Ми вирішили доручити управлінню транспорту доопрацювати положення конкурсу. Так, пропонується дозволити брати участь у конкурсі компаніям-нерезидентам. Таким чином, у відборі зможе взяти участь більша кількість гравців. Також пропонується, щоб усі документи були підготовлені українською мовою", - розповів Володимир Степанов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Луцький замок минулого року відвідало лише 100 тисяч туристів

Зміни до положення конкурсу будуть внесені найближчим часом.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити