image
 |  0 6 Травня 2019 | 11:57

У Луцьку люди скаржаться на паралізований рух транспорту на декількох вулицях (ФОТО)

У Луцьку через легкоатлетичну естафету тимчасово перекрито рух на декількох вулицях міста. Через це, людям доводиться стояти в заторах.

Люди скаржаться на те, що від Ковельської до центру міста їдуть по 30 хвилин у маршрутках. Такі «зручності» пов’язані з проведенням легкоатлетичної естафети, присвяченої 74-й річниці Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, - йдеться у розпорядженні в.о. мера Григорія Пустовіта.

Нагадаємо, що 6 травня з 10.00 до 12.00 міська влада Луцька проводять легкоатлетичну естафету, присвячену 74-й річниці Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

Естафета відбудеться за таким маршрутом: пр-т Василя Мойсея (старт навпроти центрального входу до Меморіального комплексу «Вічна Слава») – вул. Винниченка – вул. Словацького – вул. Богдана Хмельницького – вул. Сенаторки Левчанівської – вул. Глушець – вул. Паркова – пр-т Волі – вул. Шопена – пр-т Василя Мойсея (фініш навпроти центрального входу до Меморіального комплексу «Вічна Слава»).

На час проведення спортивного заходу рух вулицями тимчасово перекриють. 

Нагадаємо, що 8–9 травня Україна традиційно вшановує День пам’яті та примирення і День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. У ці дні важливо нагадати про непересічну роль українців у перемозі Об’єднаних Націй у Другій світовій війні, висловити повагу всім борцям проти нацизму, увічнити пам’ять про загиблих воїнів, жертв війни, воєнних злочинів, депортацій та злочинів проти людяності, скоєних у ці роки.

   

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити