image
 |  338 30 Вересня 2024 | 16:06

У Луцьку на 5 хвилин зупинять рух транспорту

У вівторок, 1 жовтня, у День захисників і захисниць України, Луцьк доєднається до загальнонаціональної хвилини мовчання. В місті на 5 хвилин призупинять рух транспорту.

Відповідне розпорядження опублікували на сайті Луцької міської ради, - пише Суспільне. 

Управлінню патрульної поліції області доручили забезпечити зупинку громадського та особистого транспорту та перекриття центральних вулиць міста Луцька на час оголошення загальнонаціональної хвилини мовчання з 08.58 до 09.03.

За дотриманням громадського порядку стежитимуть працівники Луцького районного управління поліції. Після загальнонаціональної хвилини мовчання відбудеться покладання квітів до пам’ятного знаку "Борцям за волю та незалежність України" на Київському майдані та біля пам’ятного фотостенду "Герої Небесної Сотні – Герої нескореної України" на Театральному майдані обласного центру.

В міськраді також зазначили, що відділ транспорту має попередити усі підприємства та перевізників про тимчасове зупинення руху транспорту.

Читайте також: СБУ затримала на хабарі одного із посадовців АТ "Енергоатом"

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити