image
 |  9 18 Вересня 2019 | 15:14

У Луцьку натрапили на «нелегальних» будівельників (ФОТО)

Несанкціоноване проведення земляних робіт по вул. Черчицька,109а та Березова, 9 було виявлено інспекторами департаменту муніципальної варти в ході реагування на звернення громадян, що надійшли на гарячу лінію відділу «Група швидкого реагування» департаменту муніципальної варти.

Про це інформує прес-служба департаменту.

Виїхавши на місце, встановили, що на території загального користування (прилеглі території до приватних будинків) виконувались земляні роботи без відповідних дозвільних документів (ордерів) по облаштуванню локальних очисних споруд (септиків).

По даних фактах, на порушників були складені адміністративні протоколи відповідно до ст.152 КУпАП за порушення п.п. 2.5.5.1.9 (проведення земляних робіт без ордера) та п.п. 2.5.5.1.3 (складування землі) Правил благоустрою міста Луцька. Крім того, вищевказаним особам були видані приписи на отримання дозвільних документів.

Читайте також: У центрі Луцька художники безкоштовно створюють унікальний мурал

Нагадуємо, що у відповідності до Правил благоустрою міста Луцька, для проведення будь яких земляних робіт на території міста необхідно звернутися до департаменту муніципальної варти Луцької міської ради для отримання безкоштовного ордеру.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити