image
 |  4 28 Березня 2019 | 13:28

У Луцьку не поновили договору оренди землі в центрі міста для будівництва офісного центру

Оренду ділянки на вулиці Кривий Вал не продовжуватимуть на 25 років лучанину, який хотів змінити цільове призначення ділянки для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд.

Проект рішення про поновлення договору оренди землі громадянину Валерію Феоктістову для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд на вулиці Кривий Вал, 37 (площею 0,0201 гектара) розглядали під час пленарного засідання сесії міськради 27 березня. Депутати не підтримали прохання про поновлення договору оренди. Про це пише «ВолиньOnline».

Нагадаємо, що минулого року Валерій Феоктістов звертався до міськради з приводу надання дозволу на розробку проекту детального плану території в межах вулиць Кривий Вал, Глушець, Градний Узвіз, Гончарова, Паркова та Лесі Українки з метою зміни цільового призначення земельної ділянки на вулиці Кривий Вал, 37 під будівництво торгово-офісних приміщень. Відповідно до генерального плану затвердженого у 2009 році, вказана земельна ділянка є територією перспективної громадської забудови.

Під час червневої сесії міськради депутати не підтримали зміну цільового призначення ділянки.

Отже, у січні цього року лучанин звернувся до міськради з проханням продовжити термін оренди земельної ділянки на вулиці Кривий Вал, 37 строком на 25 років з дати закінчення договору оренди землі – до 17 січня 2044 року.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити