image
 |  5 12 Грудня 2021 | 18:55

У Луцьку неповнолітній водій збив людей на пішохідному переході

У Луцьку біля торгового центру «Там там» авто в'їхало у натовп людей. За попередньою інформацією, за кермом легковика був 16-річний хлопець.

Про це повідомляє Суспільне.

Подія трапилася 12 грудня, о 14:30, на проспекті Соборності. Люди переходили дорогу по регульованому пішохідному переході, як на них наїхало авто.

Свідки жахливої аварії поблизу торгового центру у Луцьку, розповіли деталі події.

"Авто втікаючи від патрульних в'їхало в пішоходів, за передньою інформацією четверо людей травмувалися", - повідомила речниця Нацполіції Волині Ольга Бузулук. В машині на момент аварії перебувало троє людей. Вони втікали з місця події. Усіх вдалось наздогнати, - каже Ольга Бузулук.

Зі слів лейтенанта поліції Володимира Фарамця, за попередньою інформацією учасники аварії, які були в машині, - неповнолітні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку водій на швидкості в'їхав у натовп людей: пасажири втекли з місця аварії (ФОТО, ВІДЕО)

"Летів на шаленій швидкості, на зелене світло, просто не реагував на людей. На пішохідному дуже багато людей було. Я якраз встигла дійти до розділової смуги і переді мною просто люди розлетілися", – розповіла Суспільному очевидиця Ірина.

"Жіночка з дитиною була переді мною. Він їхав і всіх зніс просто перед моїми очима. Він далі почав тікати, там далі його машини затисли. Ось номера його лежать, машина зеленого кольору. Він людей аж туди протягнув, вони летіли в повітрі", – каже один очевидець аварії Олександр.

Відомості будуть внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити