image
 |  0 9 Липня 2020 | 14:30

У Луцьку орендар зупинки громадського транспорту йде на хитрощі, аби обійти сплату податків?

У Луцьку орендувати землю під зупинками громадського транспорту мають намір не фізична особа-підприємць, а громадянка. Очевидно такі хитри зміни потрібні для того, щоб обійти сплату податків, які в подальшому надходять до міського бюджету.

Так в одному проєкті зверненні Пазин Алла Володимирівна просить внести зміни до додатку рішення Луцькради про надання в оренду земельної ділянки для обслуговування критої зупинки громадського транспорту з торговим павільйоном на вулиці Володимирській, 59-а. А зміна полягає заміні слова «фізична особа-підприємець» на слово «громадянка».

Такіж зміни, ця громадянка Пазин Алла просить внести у договорі на оренду землі під зупинкою на вулиці Рівненській, 76-л.

Зупинка на вулиці Рівненській, 76-л.

На зупинці громадського транспорту, по вулиці Рівненській, 76-л, діє магазин із продажу продуктових товарів. 

Припустимо, що Пазин А.В. закрила підприємця і тепер вестиме свою діяльність в іншому руслі і без сплати податків до місцевого бюджету, як особа підприємець.

Цікаво виходить, адже раніше приводом для перенесення Центрального ринку міська влада теж аргументувала, що більшість осіб на ринку веде свою діяльність не відкривши фізичну особу-підприємця таким чином не сплачує податків до місцевого бюджету з ведення своєї діяльності.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дружина колишнього завгоспа волинського вишу просить приватизацію землі в Старому місті під СТО

Такі хитрі трюки, очевидно задумала громадянка Пазин А.В. для того аби обійти сплату податків до місцевого бюджету.

Депутатська комісія із земельних відносин не підтримала запропоновані зміни до цих проєктів рішення, однак, остаточні результати голосування за депутатами ЛМР, яка відбудеться у п’ятницю, 10 липня.

Зупинка на вулиці Володимирській, 59-а.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити