image
 |  2 22 Листопада 2021 | 14:55

У Луцьку ОСББ, яке загородило проїзд, просить приватизацію землі

У Луцьку ОСББ «Саперів 15А» просить надати у приватну власність 9 сотих землі. В яку входить територія в заборі з проїздом до сусіднього будинку.

Про це «ВолиньUA» стало відомо з рішення засідання постійної комісії із земельних відносин Луцькради.

У Луцьку об’єднання співвласників багатоквартирного будинку «Саперів 15А» просять надати у власність 9 сотих землі для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку за рахунок земель комунальної власності.

Депутатська земельна комісія Луцькради погодила дозвіл на розроблення документів на відведення земельної ділянки. Остаточне рішення приймуть депутати під час сесії, у середу, 24 листопада.

До слова, через подвір’я даного ОСББ проходить проїзд до сусіднього будинку 17 та 9.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Через незаконну реконструкцію підвалу в центрі Луцька може завалитися пам’ятка архітектури (ВІДЕО)

Очевидно, коли зводили будинок в притул до 17, то не врахували, що у будинка 15а відустній двір та парковка. Але забудовники вирішили огородити проїзд до будинку 17 та розмістили там парковку. Сподіваємось, що після приватизації землі, ОСББ «Саперів 15А» дозволить проїзд для пожежної техніки, а не забарикадує його.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити