image
 |  0 4 Жовтня 2023 | 15:47

У Луцьку під стінами головного управління поліції п'яний водій скоїв ДТП (ВІДЕО)

Автопригода трапилася днями, на вулиці Винниченка. Коли патрульні прибули на місце, то з’ясували, що її винуватцем є керманич Geely. Чоловік не вибрав безпечної швидкості та дистанції. Внаслідок цього він здійснив зіткнення з автомобілем BMW, що рухався попереду та зупинився перед нерегульованим пішохідним переходом.

Про це інформує Патрульна поліція Волинської області.

Крім того, у керманича були наявні ознаки алкогольного сп’яніння. Він погодився пройти освідування за допомогою приладу Drager, і результат виявився максимальним - понад 5 проміле. Така доза перевищує максимально допустиму у 25 разів.

Патрульні відсторонили водія від керування, його авто евакуювали на штрафмайданчик. На чоловіка склали протоколи за ст. 124 (Порушення ПДР, що спричинило пошкодження транспортних засобів) та ч. 1 ст. 130 (Керування у стані сп’яніння) КУпАП.

Ми не знаємо, чому громадяни дозволяють собі сідати за кермо в стані сп’яніння. Але ми точно знаємо, до чого можуть призвести такі безвідповідальні дії. Не дозвольте алкоголю зруйнувати вам життя.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Луцькі камери зафіксували водія, який забруднив дорогу (ВІДЕО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити