image
 |  0 20 Жовтня 2021 | 15:57

У Луцьку планують збудувати 20 км оптичних ліній зв'язку

У Луцьку збудують ще 20 км волоконно-оптичних ліній зв'язку для встановлення камер відеоспостереження.

Про це йде мова у проєкті рішення "Про стан виконання міської комплексної програми «Безпечне місто Луцьк» на 2019–2021 роки".

1 вересня 2021 року розпочинаються роботи з будівництва волоконно-оптичних ліній зв'язку (ВОЛЗ) у місті Луцьку по вулицях: Гордіюк, Конякіна, Карбишева, Єршова, Карпенка-Карого; проспектах: Молоді, Соборності, Відродження та дотичних до них вулицях.

Всього заплановано побудувати близько 20 кілометрів ВОЛЗ, що створить можливість надалі встановити камери відеоспостереження на цих вулицях у найближчий рік. На даній ділянці було повністю відсутнє оптоволокно та не було проєкту його будівництва. Департаментом проведено масштабну та кропітку роботу в цьому напрямку впродовж 7 місяців, в результаті якої буде добудовано ВОЛЗ в самих густозаселених районах міста.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Неподалік Луцька збудують супермаркет

В рамках реконструкції проспекту Молоді та створення сучасного і багатофункціонального урбан-парк поруч із піцерією «Соло», заплановано побудувати ще один сегмент системи та встановити понад 50 додаткових камер відеоспостереження на цьому проспекті та на проспекті Соборності.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити