image
 |  2 7 Жовтня 2020 | 16:07

У Луцьку поліція викрила викрадача зброї (ФОТО)

У Луцьку поліція викрила викрадача зброї. Зловмисникові слідчі повідомили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 262 Кримінального кодексу України. Йому загрожує, зокрема, до семи років позбавлення волі. 

Про це інформує поліція Волинської області.

Інцидент трапився у вересні минулого року. Зловмисник викрав із багажника автомобіля Ford, належного 41-річному лучанину, карабін Remington 700, 30 набоїв до нього, пристрій травматичної дії ПМР та 16 набоїв з гумовими кулями. Уся зброя була належним чином зареєстрована. Транспортний засіб знаходився на автостоянці у Луцьку.

За фактом викрадення зброї та боєприпасів слідчі відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 262 Кримінального кодексу України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Безпечне місто: у Луцьку 55-мікрорайон підключили до режиму онлайн

У рамках проведення досудового розслідування оперативники встановили, що злочин скоїв 19-річний житель селища Любешів. Викрадену зброю вилучили.

Волинянину слідчі повідомили про підозру у вчиненні інкримінованого кримінального правопорушення, досудове розслідування триває.

Санкція статті передбачає від трьох до семи років позбавлення волі.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити