image
 |  4 21 Червня 2019 | 11:47

У Луцьку поліція влаштувала погоню, яку влаштував 19-річний п’яний водій

У Луцьку поліції вдалось затримати 19-річного водія, який влаштував погоню нічним містом.

Про це інформують у прес-службі патрульної поліції Волинської області.

Цієї ночі, близько 3 години, екіпаж патрульних у Луцьку помітив ВАЗ, водій якого проїхав на червоний сигнал світлофора.

За допомогою проблискових маячків та звукової сирени керманичу подали сигнали про зупинку, однак той не зреагував, а навпаки почав збільшувати швидкість.

Не зупинявся він і на інших вулицях, зокрема, на проспектах Перемоги та Соборності, чим наражав на небезпеку життя своє та інших людей.

В якийсь момент, на проспекті Соборності, водій в’їхав під знак 3.21 та здійснив рух в зустрічному напрямку по проспекту Соборності з перехрестя проспекту Молоді. Далі виїхав за межі проїзної частини, зіткнувшись з деревом і знову виїхавши на дорогу. Саме тут він зіткнувся зі службовим автомобілем Mitsubishi Outlander, який прибув на допомогу, однак продовжив рух. Службова автівка отримала пошкодження переднього бампера.

Одразу ж після цього був заблокований службовим автомобілем Toyota Prius, що здійснював переслідування, у дворі проспекту Соборності. Відзначимо професійні дії цього екіпажу в складі Віктора Дрогомирецького та Олександра Данильчука! Завдяки їм порушники були знешкоджені, також вдалось уникнути потерпілих в автопогоні.

Чоловік за кермом спочатку подав не свої документи. У подальшому патрульні встановили його особу: кілька днів тому йому виповнилось всього 19 років.

Також у ВАЗі перебували 2 пасажирів: 20-річний хлопець та 19-річна дівчина.

Патрульні оформили на порушника одразу 3 постанови та 4 протоколи, адже той був у стані сп’яніння, вчинив аварію і не виконав вимогу про зупинку. Тепер йому загрожують штрафи і позбавлення права керування, також за рішенням суду він відшкодує збитки на ремонт автомобіля поліції.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити