image
 |  2 19 Жовтня 2020 | 19:19

У Луцьку продавчиню спіймали «на гарячому» (ФОТО)

Інспекторами департаменту муніципальної варти проводяться рейди щодо дотримання суб’єктами господарювання вимог рішення виконавчого комітету Луцької міської ради від 20.04.2011 № 9/23 «Про заборону продажу пива, алкогольних, слабоалкогольних напоїв, вин столових та тютюнових виробів» із змінами внесеними 30.04.2014 № 59/138, зокрема заборона продажу пива (крім безалкогольного), алкогольних, слабоалкогольних напоїв, вин столових в об’єктах торгівлі та на винос у закладах ресторанного господарства з 22.00 до 08.00 години.

Про це інформують луцькі муніципали.

Під час чергового рейду інспектором департаменту муніципальної варти було зафіксовано продаж алкогольного напою у закладі «Світанок» по вул.Гнідавська, 53 Б у м. Луцьку в заборонений для продажу час.

  За недотримання вищенаведеного рішення виконавчого комітету Луцької міської ради на громадянку, яка здійснила продаж, складено протокол про адміністративне правопорушення за ч. 2 ст. 156 Кодексу України про адміністративні правопорушення, якою передбачена відповідальність у вигляді накладення штрафу у розмірі від 1700 до 6800 грн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: П'яний та з наркотиками: у Луцьку спіймали водія (ВІДЕО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити