image
 |  5 7 Листопада 2020 | 19:38

У Луцьку проведуть земляні роботи: на яких вулицях?

З 31.10.2020 р. по 06.11.2020 р. відділом контролю за благоустроєм та санітарним станом міста департаменту муніципальної варти Луцької міської ради видано 18 аварійних та 4 планові ордери. 

Про це інформують луцькі муніципали.

Аварійні ордери отримали:  

– ДКП «Луцьктепло» за адресами: вул. Конякіна, 21, вул. Писаревського,9, вул. Гулака-Артемовського, 3, вул. Сенаторки Левчанівської, 2, просп. Соборності, 14, вул. Коновальця, 10, просп. Відродження, 51-55;

– Департамент ЖКГ за адресою: вул. Стрілецька;

– Волинська обласна філармонія за адресою: просп. Волі, 46;

– КП «Луцькводоканал» за адресами: просп. Відродження, 20, вул. Рівненська, 54, вул. Електроапаратна (дачний масив «Маяк»), вул. Карпенка-Карого > вул. Рівненська (шляхопровід), Київський майдан,13;

– ПрАТ «Волиньобленерго» за адресами: вул. Набережна, 4, на розі вул. Ківерцівської та вул. Рівненської, просп. Президента Грушевського, 23;

– ОСББ «Волинянка за адресою: вул. Федорова,2а.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Луцька підприємиця влаштувала в своєму магазині «трудове рабство»

Планові ордери отримали:

– Іллюк Л.І. за адресою: вул. Ковельська, 25а ( 2 ордери);

– Колесник Б.В. за адресою: просп. Президента Грушевського, 24;

– Некротюк М.М. за адресою: вул. Марка Вовчка, 28.

Відповідно до Закону України «Про благоустрій населених пунктів» та рішення Луцької міської ради від 29.07.2009 №44/2 «Про Правила благо устрою міста Луцька» видані ордери залишаються на контролі департаменту муніципальної варти стосовно дотримання термінів та відновлення благоустрою пошкодженої території.

В разі виявлення порушення та недотримання встановлених норм щодо відновлення благоустрою вказаних територій балансоутримувачів мереж, суб’єктів господарювання та громадян буде притягнено до адміністративної відповідальності згідно ст.152 КУпАП.

Шановні мешканці міста, якщо Ви помітили ведення незаконних земляних робіт (пов’язані з прокладанням, перекладанням, ремонтом, в тому числі ліквідацією аварій інженерних мереж і споруд, будівництвом і ремонтом будинків, транспортних магістралей, доріг, площ, інженерних вишукувань, благоустроєм та озелененням територій), просимо повідомити виявлені адреси до департаменту муніципальної варти Луцької міської ради за тел. 067000679 або 0661021102.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити