image
 |  0 19 Червня 2020 | 12:54

У Луцьку син викрав у матері 20 тисяч гривень

За перші 5 місяців 2020 року волинські поліцейські розкрили майже 700 крадіжок. Динаміка розкриття цього виду злочину зросла на 8,4%. Це один з найкращих показників по Україні. Слідчі оголосили про підозру 670 особам (дані за січень-травень 2020 року). 

Про це пише пресслужба поліції Волинської області.

На сьогодні це один з найпоширеніших видів злочинів в області, але разом з тим поліцейські щодня розкривають крадіжки, у тому числі, за гарячими слідами.

До прикладу, вчора у Володимирі-Волинському поліцейські оперативно встановили особу крадія, який поцупив з помешкання місцевої жительки кілька декоративних статуеток вартістю понад 1,5 тисячі гривень. Ним виявився вже раніше судимий за крадіжки 31-річний чоловік.

А в Локачинському районі житель с. Губин проник у складське приміщення та викрав 5 каністр з дизпаливом. Поліцейські оперативно встановили особу зловмисника: це 24-річний хлопець, який уже мав проблеми з законом.

У с. Гаразджа Луцького району 21-річний студент викрав три чужі мобільні телефони. Поліцейські встановили його особу за гарячими слідами. Чоловік раніше не судимий.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку спіймали водія, який віз у своєму авто крадені велосипеди

Також учора в обласному центрі розкрито дві крадіжки велосипедів, про що ми вже повідомляли.

Бувають випадки, коли родичі обкрадають одне одного. Так трапилось учора в Луцьку: 80-річна громадянка повідомила, що її 40-річний син викрав у неї 20 тисяч гривень. Відомості за цим фактом поліцейські зареєстрували за ч. 3 ст. 185 ККУ (Крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище або що завдала значної шкоди потерпілому).

По всіх цих та інших випадках тривають слідчі дії.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити