image
 |  0 6 Лютого 2020 | 09:50

У Луцьку скаржаться на стихійну парковку (ФОТО)

Стихійна парковка в центрі міста діє на вулиці Гаврилюка.

Про це пише Володимир Лучанин на платформі «Відкрите місто».

«Спочатку тут не так багато було автомобілів, але останнім часом, тут майже шосе, а зранку можна і пробку спостерігати, що на 90% складається з тих, хто шукає місце де втикнути своє авто», - пише Володимир.

Заявник просить інспекторів з паркування Департаменту муніципальної варти прийняти відповідні дії та навести порядок з стихійною парковкою.

Читайте також: Показали перші секунди трощі контейнерів на Центральному ринку (ВІДЕО)

«Шановні муніципали, я розумію, що бабусі самі себе не поганяють і наклейка на гаражі сама не наклеїться, але якщо ви ще й штрафуєте за неправильні парковки, то будьте такі ласкаві і завітайте за вказаною адресою, десь в районі 11-13 годинки», - йдеться у повідомлені.

Нагадаємо, що діяльність із паркування на Сенаторки Левчанівської здійснює ПП «Ельба АУ». Днями працівники муніципальної варти демонтували незаконні платіжні термінали, які були замасковані під паркомати. Як виявилось, жодних дозвільних документів на їх встановлення у підприємця (власника айбоксів) немає.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити