image
 |  0 15 Червня 2021 | 12:37

У Луцьку спіймали 42-річного водія «під наркотиками»

Вчора, близько 23-ї години, під час патрулювання на вулиці Чернишевського, що у Луцьку, поліцейські виявили автомобіль Volkswagen Golf, водій якого порушив ПДР.

Про це інформує Патрульна поліція Волинської області.

Під час спілкування із 42-річним водієм, патрульні виявили в нього ознаки наркотичного сп'яніння. Пройти огляд на стан наркотичного сп’яніння у медичному закладі керманич відмовився.

Відповідно до ст.34 Закону України "Про Національну поліцію", до чоловіка застосували превентивний захід поверхневу перевірку. Під час цього у нього виявили згорток із речовиною рослинного походження, ззовні схожою на наркотичну.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Двоє чоловіків загинуло, один – в лікарні: у Луцькому районі поліцейські встановлюють обставини летальної аварії

На місце події патрульні викликали слідчо-оперативну групу.

А на керманича склали адміністративні матеріали за ч.1 ст.130 (Керування у стані сп’яніння) та ч.1 ст.121 (Керування водієм транспортним засобом, що має несправності зовнішніх світлових приладів) КУпАП.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити