image
 |  2 24 Лютого 2020 | 16:14

У Луцьку спіймали порушника: штраф отримав чоловік, який не є власником авто (ФОТО)

Рішенням Тернопільського міськрайонного суду було розглянуто чергову справу за №607/29742/19 щодо порушення правил зупинки, стоянки, паркування транспортних засобів, яке було зафіксовано в режимі фотозйомки.

Про це інформує пресслужба Департаменту муніципальної варти ЛМР.

Рішенням суду було відмовлено у задоволенні позову.

У даній справі Позивач намагався довести, що автомобіль не являється його власністю, адже свого часу 7 років тому він його продав його за "генеральною довіреністю", таким чином хотів зекономити кошти та час на належну перереєстрацію транспортного засобу, але в згідно єдиного державного реєстру транспортних засобів даний автомобіль зареєстрований на нього.

Читайте також: Переїхати зі «Старого ринку» в Луцьку на «Новий» підприємцям допоможуть безкоштовно (ВІДЕО)

Додатково повідомляємо, що адміністративну відповідальність за правопорушення у сфері забезпечення безпеки дорожнього руху, зафіксовані в автоматичному режимі, або за порушення правил зупинки, стоянки, паркування транспортних засобів, зафіксовані в режимі фотозйомки несе фізична особа за якою зареєстровано транспортний засіб.

Також інформуємо, що існує пільговий період у сплаті штрафу, а саме 50 відсотків від розміру штрафу протягом 10 банківських днів з дня набрання законної сили постановою про накладення адміністративного стягнення за правопорушення у сфері забезпечення безпеки дорожнього руху, зафіксоване в автоматичному режимі, або за порушення правил зупинки, стоянки, паркування транспортних засобів, зафіксовані в режимі фотозйомки (відеозапису), така постанова вважається виконаною.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити