image
 |  13 19 Червня 2020 | 12:20

У Луцьку спіймали водія, який віз у своєму авто крадені велосипеди

У Луцьку поліція оперативно затримала велосипедних крадіїв. Зловмисники обґрунтовано підозрюються щонайменше у вчиненні двох крадіжок велосипедів в обласному центрі. Їм загрожує, зокрема, до шести років позбавлення волі. 

Про це пише пресслужба поліції Волинської області.

Співробітники карного розшуку Луцька викрили місцевих жителів, 26 та 34 років, у вчиненні двох крадіжок велосипедів. Їх затримали на автомобілі Renault Kangoo, в якому знаходилися викрадені велосипеди. Транспортний засіб та двоколісні вилучили.

Зловмисників затримали у порядку ст. 208 КПК України. Слідчі розпочали за цим фактом кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка, поєднана з проникненням) Кримінального кодексу України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Луцькі комунальники не можуть самостійно знести старі поштові скриньки у місті

У поліції є підстави вважати, що підозрювані причетні до вчинення ряду аналогічних злочинів на території міста. Триває слідство.

Окрім цього, учора співробітники карного розшуку розкрили крадіжку велосипеда із двору будинку по вулиці Ковельській. Кримінальне правопорушення скоїв 19-річний лучанин. Велосипед вилучили.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити