image
 |  2 10 Березня 2020 | 09:47

У Луцьку стартував новий проєкт «Успіх в дії»

У 2020 році в службі зайнятості стартував новий проєкт «Успіх в дії». В рамках проекту організовуються майстер-класи, зустрічі з цікавими, творчими людьми, успішними підприємцями.

Про це повідомили у Луцькому міському центрі зайнятості.

Інтерактивна зустріч із Іваном Форманюком у клубі «Цитра» проведено для безробітних Луцького міського центру зайнятості.

Засновник проєкту Tesmind/Технологія ефективних рішень, експерт у проекті CowoGuru – школа розвитку мислення, практикуючий психолог поділився з присутніми власним досвідом у створенні проекту, розкрив труднощі та переваги власної справи.

Під час зустрічі обговорювались складові власної справи, які вимагають розуміння пошуку ідеї, мотивації, професіоналізму.

Цікавими та корисними були практичні вправи щодо цілеспрямованого мислення та управління емоціями, пошуку мотивації, ідеї для розвитку, шляхів реалізації особистості. Присутні отримали контакти для подальшого спілкування з ментором.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Ковельському історичному музеї діє виставка олійного живопису (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити