image
 |  338 7 Липня 2024 | 20:54

У Луцьку судили пенсіонера, який спричинив автопригоду

Пенсіонер, з вини якого сталася дорожньо-транспортна пригода за участю чотирьох авто, отримав 850 гривень штрафу.

Про це йдеться у вироку Луцького міськрайонного суду, пишуть Волинські новини повідомляє  "ВолиньUA".

Аварія трапилася 4 червня 2024 року в Струмівці Луцького району. Микола С. керував автомобілем Volkswagen LT 35, але під час руху був неуважний та не вибрав безпечної швидкості.

Чоловік скоїв зіткнення з автомобілями Mercedes Benz та Skoda Octavia. Після цього Skoda Octavia ще й відкинуло в бік Audi Q5, що стояла на парковці. Внаслідок ДТП транспортні засоби отримали механічні пошкодження з матеріальними збитками.

На суді обвинувачений підтвердив факт порушення Правил дорожнього руху, щиро розкаявся у вчиненому та просив суворо не карати. Вина також підтверджується протоколом, схемою місця ДТП, рапортом, письмовими поясненнями учасників руху.

Відсутність тяжких наслідків та щире каяття пом’якшили покарання. У підсумку Миколу С. визнали винним у вчиненні адмінправопорушення, передбаченого ст. 124 КУпАП. Його оштрафували на 850 гривень та стягнули ще 600 гривень судового збору.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У селищі на Волині спрямують майже 200 тисяч гривень на ремонт дороги

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити