image
 |  4 10 Червня 2019 | 14:36

У Луцьку від партії Смешка балотуватиметься «екс-регіонал» Дмитро Глазунов

На луцькому мажоритарному окрузі від партії Ігоря Смешка «Сила і честь» балотуватиметься «екс-регіонал»  Дмитро Глазунов.

Про це стало відомо під час з’їзду партії, що відбувся у Києві 8 червня, - повідомляє TheБабель.

Ігор Смешко — заступник секретаря РНБО за часів Леоніда Кучми і ексголова СБУ за Віктора Ющенка. На останніх президентських виборах він набрав трохи більше шести відсотків голосів.

Як стало відомо під час з’їзду, на луцькому мажоритарному окрузі балотуватиметься «екс-регіонал» Дмитро Глазунов. Він – очолшює громадської організації «Волинська обласна лікарняна каса». У 2013 році чоловік балотувався до Волинської обласної ради від партії «Зелена планета». У минулому мав відношення до СБУ.

Для довідки.

Глазунов Дмитро Борисович, 1974 року народження, громадянин України, освіта вища, екс-член Партії Регіонів, висунутий Луцькою міською організацією Партії регіонів, голова правління Волинської обласної громадської організації "Волинська обласна лікарняна каса", проживає в м.Луцьку.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити