image
 |  5 16 Лютого 2023 | 10:53

У Луцьку відбудеться новий конкурс на два автобусних маршрути

Члени виконавчого комітету підтримали рішення про проведення конкурсу на перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування № 52 “Луцьк – Заболотці” та № 57 “Луцьк – Боголюби”.

Про це йшлося під час засідання виконавчого комітету, - пише ВолиньUA.

Участь у конкурсі можуть брати: автобуси категорії М3 класу І, ІІ, ІІІ, категорії М2 класу А, В з екологічними показниками не нижче Євро-2.

Перевізник, який буде визначений переможцем у конкурсі на перевезення пасажирів автомобільним транспортом, до затвердження результатів конкурсу забезпечує на транспортних засобах, які пропонуються для роботи на автобусному маршруті, з резервними включно, наявність працездатного обладнання автоматизованої системи обліку оплати проїзду, системи GPS-моніторингу громадського транспорту, системи автоматичного сповіщення пасажирів, системи відеоспостереження.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На магістральній вулиці Луцька поблизу зупинки з'явилася ще одна занедбана ділянка (ФОТО)

Крім того, члени виконавчого комітету затвердили результати конкурсу на перевезення пасажирів у Луцькій міській територіальній громаді. Зокрема, визначено перевізника-переможця на маршрутах № 31 «ТЦ “Слон” – с. Боголюби (філія обллікарні)» та № 55 «Луцьк – Олександрівка»). Ним стало ТОВ «Транссіті».

Термін дії договору на перевезення пасажирів п’ять років.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити