image
 |  2 6 Грудня 2019 | 20:36

У Луцьку відбувся турнір пам’яті Віктора Мандзика

У волейбольному змаганні взяли участь 6 команд, у складі яких – співробітники правоохоронних та силових органів. Мама загиблого у зоні АТО при виконанні службових обов’язків офіцера СБУ Віктора Мандзика, Ольга Мандзик каже, що на турнір намагається приходити постійно.

Мама загиблого Ольга Мандзик: "Я дуже щаслива, що його пам’ятають, що його не забувають, що хлопці підтримують мене, що вони мені як мої діти. Підтримку я відчуваю від них, як ніби від мого сина, який для мене найдорожчий. Він єдиний у мене. Він вибрав для себе цю спеціальність, тому що з дитинства завжди такий був, - чесний, спортивний, відповідальний".

Турнір проходить уже втретє, розповів учасник змагань, член збірної команди управління Служби безпеки України в області Володимир Ковальчук. Він каже, що памятає день 21 березня 2015го року, коли під час виконання службових обов’язків загинув його товариш і колега Віктор Мандзик.

Читайте також: Ні ФАПу, ні школи, ні магазину: розповіли, як живе зникаюче село на Волині

Учасник змагань Володимир Ковальчук: "Ми були в одній групі в Волновасі, коли він загинув, додому до нашої ротації лишалося два тижні, всього-на всього і, на жаль, він був один єдиний загиблий серед нас …Його подавали до державної нагороди, але так сталося, що він загинув… Але ми завжди будемо його пам’ятати, - це була дуже добра, світла людина, і я радий, що ми постійно, вже третій рік поспіль, вшановуємо його пам'ять, як героя, таким турніром".

Команди-учасники змагань отримують підсумкові бали, які дозволять їм піднятись у рейтингу спартакіади ФСТ «Динамо», розповів співорганізатор змагань Віктор Міщук.

Детальніше - у сюжеті UA:Волинь.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити