image
 |  14 3 Жовтня 2021 | 15:17

На реконструйованому проспекті Волі в Луцьку випробували сучасні пожежні гідранти (ФОТО)

Співробітники ГУ ДСНС України у Волинській області разом із представниками заводу “ПАТАР” випробували нові пожежні гідранти, встановлені в рамках капітального ремонту проспекту Волі.

Про це повідомляють в Управлінні інформаційної роботи міської ради Луцькій міській раді.

Пожежні перевірили особливості роботи та підключення гідранту до наявного обладнання. Кажуть, все працює як належить. У свою чергу, представники заводу “ПАТАР” зазначили, що пожежні гідранти відповідають новим затвердженим в Україні та Європі стандартам.

У минулі роки гідранти влаштовували у каналізаційних люках. Проте, це створювало небезпеку, адже будь-хто міг випадково припаркувати свій транспортний засіб над люком, унеможлививши доступ до гідранту. Окрім того, нове обладнання робить простішою роботу пожежних, адже зручне у використанні та може під’єднатися до більшості протипожежних шлангів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поки був на заробітках – продали хату: на Волині нотаріуси переоформили житло на фейкового власника (ВІДЕО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити