image
 |  5 10 Вересня 2022 | 08:54

У Луцьку власники автівок самовільно встановлюють обмежувачі

Періодично окремі мешканці міста Луцька самовільно встановлюють на прибудинкових територіях юніпаркери для комфортного паркування власних автомобілів, при цьому створюють незручності та перешкоди для паркування та проїзду транспортних засобів усіх інших водіїв.

Про це інформує Департамент Муніципальної Варти Луцької міської ради.

Відповідно до п.п. 2.5.5.1.7, 2.5.5.1.13 Правил благоустрою міста Луцька, на об’єктах благоустрою забороняється переобладнувати проїзди у спосіб, що заважає проїзду спеціальних машин швидкої допомоги, пожежної, прибиральної та аварійної техніки, самовільно встановлювати різноманітні конструкції.

Враховуючи нещодавні скарги громадян на зазначені самовільні конструкції за адресами: вул. Гулака Артемовського, 7, вул. Яровиця, 4 просп. Відродження, 47, департаментом муніципальної варти буде підготовлено відповідний проєкт рішення про їх демонтаж.

Зазначаємо, що за самовільне встановлення різноманітних конструкцій на об’єктах благоустрою на винних осіб чекає адміністративна відповідальність передбачена ст. 152 КУпАП, яка тягне за собою накладення штрафу на громадян від 340 – 1360 грн, посадових осіб, громадян - суб'єктів підприємницької діяльності від 850 – 1700 грн.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити