image
 |  9 31 Травня 2021 | 10:56

У Луцьку водій давав поліцейським гривні та євро (ФОТО)

Сьогодні вночі, близько 2-ї години ночі, на перехресті вулиці Залізничної та провулку Офіцерського патрульні виявили автомобіль Mercedes-Benz, який здійснював рух заднім ходом, чим порушив ПДР.

Про це інформує Патрульна поліція Волинської області.

Патрульні зупинили автомобіль, а під час спілкування з водієм, інспектори виявили в нього ознаки алкогольного сп’яніння. Пройти огляд на стан алкогольного сп’яніння з використанням спеціального технічного засобу чи у медичному закладі, він відмовився в присутності двох свідків.

Під час складання адміністративних матеріалів, 30-річний чоловік, з метою уникнення адміністративної відповідальності, пропонував поліцейським неправомірну вигоду. Його неодноразово попереджали про кримінальну відповідальність, однак він поклав у службовий автомобіль грошові кошти у розмірі 1000 гривень та 180 євро.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку ігнорують світлофор при вході у парк (ВІДЕО)

Патрульні одразу викликали слідчо-оперативну групу Луцького районного управління поліції та скали всі необхідні адміністративні матеріали.

Також нагадаємо, що відповідно до ч. 1 ст. 369 (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) КК України, порушення передбачає покарання у виді штрафу від п’ятисот до семисот п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк від двох до чотирьох років, або позбавленням волі на той самий строк.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити