image
 |  112 9 Жовтня 2024 | 14:07

У Луцьку й надалі будуть встановлювати "розумні зупинки"

Виконавчий комітет Луцької міської ради під час сьогоднішнього чергового засідання погодив проєкт Програми підтримки функціонування інформаційних табло на зупинках громадського транспорту Луцької міської територіальної громади на 2025–2030 роки.

Про це пише ВолиньUA.

Враховуючи оперативні цілі – вдосконалення та реалізація транспортної схеми громади, а саме: налагодження логістики та транспортної інфраструктури для сільських територій громади, розробка та запровадження системи постійного моніторингу, яка забезпечить оперативне прийняття транспортних рішень, удосконалення та оновлення транспортної та пішохідної інфраструктури з урахуванням сучасних містобудівних і урбаністичних тенденцій, розширення мережі зупинок з інформаційними табло, впровадження та реалізацію новітніх інформаційних технологій у сфері громадського транспорту розроблена відповідна Програма.

У Луцьку в попередні роки було встановлено 31 інформаційне табло на зупинках громадського транспорту. На цих зупинках надається інформація про прибуття найближчих автобусів та тролейбусів міських та приміських маршрутів Луцької міської територіальної громади, постійно ведеться відеонагляд. Пасажири можуть зарядити свої гаджети та безплатного скористатись WI-FI.

Кількість таких зупинок збільшується. На сьогодні, за бюджетні кошти збудовано ще 6 зупинок з інформаційними табло (всього 37 зупинок обладнаних такими табло). У планах - вставновлення нових зупинок подібного типу.

Читайте також: За січень - червень 2024 року КП "Луцькреклама" отримало доходів на понад 6 млн гривень

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити