image
 |  4 23 Листопада 2021 | 16:39

У Луцьку з 2015 року демонтували понад 3000 тимчасових споруд та МАФів

У Луцьку починаючи з 2015 року демонтували понад 3000 тимчасових споруд та МАФів.

Про це йшла мова під час засідання бюджетної комісії Луцької міськради.

Демонтаж незаконних об’єктів департамент муніципальної варти проводить з 2015 року. За цей час в місті Луцьку демонтовано понад 3000 тимчасових споруд та конструкцій (гаражі, тимчасові споруди для ведення підприємницької діяльності – кіоски, літні майданчики, торгові павільйони, сараї, паркани, обмежувачі руху автотранспорту тощо). Проте, проблема законного розміщення тимчасових споруд, малих архітектурних форм та різноманітних конструкцій і на сьогоднішній день продовжує бути актуальною.

У зв'язку з цим розроблено Програму впорядкування малих архітектурних форм, тимчасових споруд, металевих та дерев’яних конструкцій в Луцькій міській територіальній громаді на 2022 - 2024 роки. На її втілення планується виділити 6 млн гривень з міського бюджету.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У місті на Волині вандали розмалювали дитячий майданчик (ФОТО)

Реалізація у 2022–2024 роках завдань Програми буде сприяти виконанню делегованих повноважень департаменту муніципальної варти в сфері покращення благоустрою в територіальній громаді, зокрема, проведення:

- контролю за розміщенням тимчасових споруд, металевих і дерев’яних конструкцій, гаражів, сараїв, кіосків, МАФів, парканів, шлагбаумів, обмежувачів руху на території громади;

- демонтажу тимчасових споруд, що розміщені з порушенням Правил розміщення та функціонування тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності на території міста Луцька.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити