image
 |  5 16 Серпня 2022 | 18:43

У Луцьку за 240 тисяч відремонтують доріжку

У Луцьку запланували поточний ремонт пішохідної доріжки від вулиці Щепкіна до річки Сапалаївка.

Тендер на аварійно-відновлювальні роботи оголосив департамент житлово-комунального господарства Луцької міської ради, - пишуть Волинські новини.

Торги тривають на сайті публічних закупівель Prozorro. Пропозиції від учасників прийматимуть до 22 серпня. Аукціон розпочнеться 23 серпня.

Очікувана вартість ремонту пішохідної доріжки – 240 тисяч гривень.

За ці кошти хочуть зробити наступне: розбирання асфальтобетонних покриттів, бортових каменів, цегляної кладки дощоприймальних колодязів, розробка ґрунту в траншеях та котлованах, улаштування дощоприймальних колодязів зі збірного залізобетону, улаштування піщаної основи під трубопроводи, укладання трубопроводів, засипання траншей, ущільнення ґрунту, встановлення бетонних поребриків, улаштування основи з щебеневої суміші та щебеню-висівок, улаштування покриття з бруківки та тактильної плитки, планування площ, встановлення трубчастих сталевих стояків турнікетного огородження з влаштуванням бетонних фундаментів і цоколів, монтаж металевих поручнів, очищення металевих конструкцій від корозії та фарбування металевих ґрат, рам, труб.

Ремонт пішохідної доріжки від вулиці Щепкіна до річки Сапалаївка в Луцьку мають закінчити до 31 грудня 2022 року.

Гарантія на виконані роботи становитиме три роки.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити