image
 |  2 22 Грудня 2022 | 14:48

У Луцьку заготовили 3,6 тонн протиожеледних матеріалів

У Луцьку на зимовий період заготовили 3640 т протиожеледних матеріалів.

Про це під час оперативної наради у міській раді повідомив перший заступник директора департаменту житлово-комунального господарства Сергій Гаврилюк.

“Техніка перебуває у технічно-справному стані. Загалом 25 одиниць техніки задіяно для зимового утримання”, - сказав він.

Заготовлено 3640 т протиожеледних матеріалів, з них: піщано-соляної суміші — 1500 т; щебенево-соляної суміші — 1500 т; солі — 640 т. На тротуарах громади в листопаді 2022 року виставлено 289 ящиків з щебенево-соляною сумішшю. Розчищення зупинок громадського транспорту та підходів до пішохідних переходів забезпечують 62 двірники.

“З метою швидкого реагування на погіршення погодних умов забезпечено цілодобове чергування служби оперативного реагування в Луцькій міській територіальній громаді та у департаменті житлово-комунального господарства. Для здійснення заходів, пов’язаних із ліквідацією наслідків надзвичайних ситуацій природного характеру та враховуючи досвід минулих років, досягнуто домовленості про залучення техніки інших суб’єктів господарювання”, - зазначив Сергій Гаврилюк.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити