image
 |  5 22 Листопада 2021 | 14:34

У Луцьку землю поряд із Київським майданом оцінили в 49 тисяч за сотку

У Луцьку хочуть викупити майже 4 сотих землі за 196 тисяч 383 гривень в районі Київського майдану.

Про це на сайті Луцької міської ради.

Так, до Луцькради звернувся громадянин Потапчук Андрій Володимирович, який просить продати землю комунальної власності на якій зведено будівлю, за адресою Рівненська, 3-б. Цільовим призначенням: для будівництва та обслуговування адміністративних будинків, офісних будівель компаній, які займаються підприємницькою діяльністю.

Розглянуть дане питання депутати на найближчій сесії Луцькради.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку зводять 14-поверхівку, яка спричинить додаткове навантаження на інфраструктуру Київського майдану (ФОТО)

Фактично, у Луцьку сотка землі поряд із Київським майданом вартує, як Apple iPhоnе 13 Pro.

  

Що відомо про Потапчука Андрія Володимировича? 

З відкритих джерел відомо, що Андрій Потапчук є серед засновників приватного підприємства «Луцька спілка підприємців «Моноліт» зі статутним капіталом у 300 грн. Серед засновників: Вартанович Олег Вікторович та Пасічник Олександр Михайлович. Хлопці скинулись по 100 грн і відкрили підприємство.

Основне кведо їх діяльності 70.11.0 ОРГАНІЗАЦІЯ БУДІВНИЦТВА ОБ'ЄКТІВ НЕРУХОМОСТІ ДЛЯ ПРОДАЖУ ЧИ ЗДАВАННЯ В ОРЕНДУ

Збудували будинок на Рівненській, 3-б, а тепер просять надати землю під викуп за смішні 190 тисяч гривень. В дворі будинку, де можна було розмістити автомобільну стоянку чи облаштувати дитячий майданчик «виросло» двоповерхове приміщення, яке очевидно готують до продажу, бо забудовники навіть не затруднились облаштувати тротуар поряд із будинком.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити