image
 |  385 24 Липня 2024 | 19:49

У Луцьку зменшили кількість автобусів на деяких маршрутах

У зв’язку із зміною назв вулиць у м. Луцьку та необхідністю актуалізації мережі міських автобусних маршрутів загального користування Луцької міської територіальної громади члени виконавчого комітету затвердили мережу у новій редакції.

Таке рішення було ухвалене під час засідання виконкому, - пише ВолиньUA.

По зазначених у рішенні маршрутах проведено конкурси на перевезення пасажирів та визначено перевізників, які на сьогодні здійснюють перевезення.

Також з метою оптимізації кількості автобусів на міському маршруті № 11 зменшується кількість транспортних засобів у вихідні та святкові дні до чотирьох одиниць (на сьогодні працює шість автобусів).

В результаті зміни назв вулиць у м. Луцьку (Карбишева на Корсака Івана (частина вулиці), Чернишевського на Державності) та у с. Боголюби (40-річчя Перемоги на Центральну), необхідністю актуалізації мережі приміських автобусних маршрутів загального користування Луцької міської територіальної громади внесено зміни у маршрути № 56 «Луцьк – Озденіж» (вихід 2) та № 57 («Луцьк – Боголюби»).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лучанка організувала незаконний бізнес у власному домі (ФОТО)

З метою оптимізації кількості автобусів на приміському маршруті № 57 «Луцьк — Боголюби» зменшено кількість транспортних засобів у вихідні дні: у суботу — 3 автобуси, у неділю — 2 автобуси (на сьогодні у вихідні дні працює по чотири автобуси).

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити