image
 |  0 29 Квітня 2021 | 09:20

У Луцьку зруйнували зелену зону (ФОТО)

Під час обстеження закріпленої території інспектором департаменту муніципальної варти Луцької міської ради виявлено зруйновану зелену зону по вулиці В’ячеслава Чорновола. Було встановлено, що на замовлення ТЗоВ «Казкова оселя» здійснюються самовільні земляні роботи по підведенню газопостачання до нового будівництва багатоквартирного будинку по вказаній вулиці.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив Департамент Муніципальної Варти Луцької міської ради.

Замовнику робіт, директору ТзОВ «Казкова Оселя» видано припис згідно до п.п. 2.5.5.1.9 Правил благоустрою міста Луцька, відповідно до якого забороняється проводити земляні роботи без ордеру, отриманого у встановленому порядку, та погоджень балансоутримувачів інженерних мереж та споруд, з вимогою отримати ордер на земляні роботи у департаменті муніципальної варти.

Видача ордеру на проведення земляних робіт дозволить департаменту муніципальної варти проконтролювати належне відновлення благоустрою після проведення земляних робіт, а погодження робіт з балансоутримувачами інженерних мереж - уникнути пошкодження комунікацій, що проходять по вулиці Чорновола.

Вкотре нагадуємо, що за порушення Правил благоустрою міста Луцька передбачена адміністративна відповідальність згідно ст. 152 КУпАП.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку продали 9 сотих комунальної землі за 268 тисяч гривень

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити