image
 |  2 28 Вересня 2022 | 11:36

У Луцьку звільнили військовослужбовців від плати за користування тимчасовими спорудами

Луцька міськрада вирішила звільнити військовослужбовців від плати за користування тимчасовими спорудами.

Про це інформує власкор "ВолиньUA".

"Звільнити фізичних осіб та фізичних осіб-підприємців, які були призвані або прийняті на військову службу після оголошення воєнного стану, від плати за тимчасове користування окремими елементами благоустрою комунальної власності для розміщення тимчасових споруд з метою провадження підприємницької діяльності на території міста Луцька на період воєнного стану та до його припинення чи скасування на території України", - зазначено у проєкті рішення.

Також відділ управління майном міської комунальної власності міської ради має провести відповідні коригування розрахунків за договорами на право тимчасового користування окремими елементами благоустрою комунальної власності для розміщення тимчасових споруд з метою провадження підприємницької діяльності на території міста Луцька.

Суми оплат, що уже проведені користувачами за вищезазначеними договорами під час дії воєнного стану, буде зарахувана в період майбутніх платежів.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити