image
 |  5 7 Жовтня 2019 | 15:41

У «Луцькводоканалі» кажуть, що розширення водопровідних мереж і каналізації то не їх справа

«Луцькводоканал» не цікавить питання будівництва нових водогонів чи каналізації, бо це не його компетенція, і приєднання до Луцька нових сіл ніяк не вплине на роботу підприємства.

Про це директор КП «Луцькводоканал» заявив у коментарі власкору «ВолиньUA».

У директора КП «Луцькводоканал» поцікавилися, чи планується будівництво нових водогонів та каналізаційних мереж, чи існує потреба у збільшенні кількості скважин і як на роботу підприємства вплине приєднання до Луцька навколишніх сіл.

«Що з того, що територія Луцька збільшиться? Ми не маємо відношення до будівництва мереж чи каналізації. Це не наша компетенція взагалі. Мені дивно, що ви задаєте такі питання. Ми тільки обслуговуємо вже наявні мережі. Будівництво нових мереж чи каналізації нас не цікавить», - заявив Віктор Гуменюк.

Також директор «Луцькводоканалу» поскаржився на низькі тарифи на воду, високу зношеність мереж і високу вартість електрики. І те, що міська рада вперто не поспішає піднімати вартість води у Луцьку.

Конкретні відповіді на питання Віктор Гуменюк надавати відмовився, порадивши оформити їх у письмовому варіанті і надіслати на адресу підприємства.

Нагадаємо, що минулого місяця у КП «Луцькводоканалі» заявили, що запомпують дві свердловини, які вже начебто вичерпали свій ресурс.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити