image
 |  0 2 Січня 2019 | 09:15

У Львові помер у лікарні постраждалий від вибуху на різдвяному ярмарку

У реанімаційному відділенні 8-ї міської клінічної лікарні Львова помер один із постраждалих внаслідок вибуху на різдвяному ярмарку 22 грудня.

Про це повідомляє у вівторок ввечері Львівська міська рада. 

Там зазначили, що чоловік постійно перебував у реанімаційному відділенні. 

"Вчора лабораторні показники погіршились, чоловік помер сьогодні", - йдеться в повідомленні. 

Заступник головного лікаря з хірургічної допомоги 8-ї міської клінічної лікарні Ігор Стояновський повідомив, що стан постраждалого постійно був важким, у нього було 50% опіків. 

"Нам вдалось подолати стадію опікового шоку, але наступна стадія, яка є при опіках понад 20% - це стадія токсикації. Від учорашнього дня було погіршення по аналізах, розвинулась ниркова недостатність", — повідомив лікар. 

Відомо, що чоловік був 1968 року народження, громадянин Вірменії. 

Нагадаємо:  

22 грудня у Львові на різдвяному ярмарку біля Оперного театру стався вибух і пожежа, ймовірно - через вибухи балонів з газом. Внаслідок вибуху постраждали п'ятеро осіб, двох було госпіталізовано до реанімації, двох - в опікове відділення, один звернувся по допомогу медиків самостійно.  

Рішенням ЛМР роботу ярмарку було призупинено до результатів розслідування і рішення міської комісії ТЕБ і НС, яка мала надати місту висновки перевірки до 17:00 23 грудня.

За фактом інциденту відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.270 КК (порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки).

23 грудня начальник управління охорони здоров’я Львівської міськради Володимир Зуб повідомив, що стан усіх постраждалих внаслідок вибуху на різдвяному ярмарку у центрі Львова стабілізовано. 

23 грудня комісія, що перевірила об'єкти торгівлі, рекомендувала відновити роботу тих об'єктів на різдвяних ярмарках, де реалізується продукція, яка не потребує застосування підігрівальних приладів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Львові на різдвяному ярмарку вибухнув газовий балон, є постраждалі

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити