image
 |  11 10 Вересня 2018 | 06:30

У Любешові пройшли «Козацькі забави» до Дня фізкультури і спорту (ФОТО)

У любешівському парку відбулися заходи з нагоди Дня фізичної культури і спорту «Козацькі забави», які організувала Любешівська ОТГ.
Про це повідомляє «Нове життя».
Десять старостинських округів змагалися з тримання планки, піднімання гирі, бігові у вишиванках, кидання колоди, перетягування канату. Не дивно, що суперництва були досить нелегкими, адже й призи – вагомі: сертифікати на встановлення спортивних майданчиків.
Вирували спортивні пристрасті на селищному стадіоні та під кронами старовинного парку. І хоча кожен вид змагань був особливо напруженим та цікавим, найбільше вболівальників зібралося під час перетягування канату. Тут боротьба за перемогу була дійсно тяжкою. Тож коли у фінальному поєдинку зустрілися команди Любешова та Залізниці, було насправді гаряче.
У результаті, за підсумками усіх змагань, сертифікат на встановлення спортивного майданчика на суму 20 тисяч гривень здобула команда Залізницького старостинського округу, на суму 50 тис. грн. – Зарудчівського старостинського округу. А ось найвправнішою виявилася команда селища Любешів, яка виборола для містечка можливість спорудження у 2019 році спортивного майданчика на суму 80 тисяч гривень. Щоправда, як було озвучено під час нагородження переможців, любешівці та зарудчани домовилися об’єднати суми, аби облаштувати спортмайданчик у селищному парку загальною сумою 130 тис. грн.
Також під час заходу проводилися змагання з волейболу, де команда любешівців зайняла друге місце, поступившись гостям з Луцька, футболу та шашок.


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: До школи в Горохові хочуть добудувати їдальню та зал хореографії

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити