image
 |  2 12 Червня 2021 | 12:01

У місті на Волині повільно ремонтують дороги через несправну техніку

У Камені-Каширському стартував ямковий ремонт доріг, щоправда не надто швидкими темпами

Про це пише газета Полісся.

Переможцем тендеру та виконавцем робіт визначено підприємство ТОВ “ВК-Вікторія” з міста Костополя, що на Рівненщині. Таким чином, упродовж літа струменевим методом усі вибоїни ремонтники мають ліквідувати.

Однак, як повідомив начальник управління капітального будівництва, транспорту, житлово-комунального господарства та комунального майна міської ради Микола Шворак, усунення недоліків на дорогах райцентру відбувається зі значними перебоями. Справа в тому, що техніка переможця тендеру постійно ламається. “Відтак ми втрачаємо погожі бездощові дні, сприятливі для здійснення ремонту”, — зазначив посадовець.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мер Володимира витратить 11 мільйонів на 470 метрів дороги

Якби ж будівельна організація працювала не на умовах аукціону, міркує Микола Іванович, від послуг цього виконавця одразу ж відмовилися.

Заповнення асфальтовою сумішшю ям обійдеться місту у 548 тисяч 800 гривень. Запланований ремонт має завершитися до вересня.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити