image
 |  7 11 Листопада 2021 | 09:24

У місті на Волині склали протокол на незаконно поклеєні оголошення фірми Мартиняка

У Володимирі муніципали склали протокол на незаконно поклеєні оголошення про найми на роботу від фірми екс-нардепа Сергія Мартиняка.

Про це інформує Муніципальна варта.

Інспектор відділення муніципальної варти Володимир-Волинської міської ради спіймав на «гарячому» жінку, яка незаконно хаотично розклеювала оголошення на зупинках громадського транспорту та електроопорах.

Під час огляду території міста інспектор відділення побачив оголошення на стовпах по вулицях Данила Галицького, Луцькій та зупинці громадського транспорту "Салют", тому почав її відразу знімати та утилізовувати.

Через деякий час він виявив жінку, яка розклеювала ці оголошення поблизу зупинки громадського транспорту «НВК 3». За даним фактом складено протокол про адміністративне правопорушення за ст.152 КУпАП. Даний протокол буде направлено на розгляд адміністративної комісії за місцем реєстрації порушника.

Як видно з оголошення, запрошують на роботу у цех розробки м’яса у сусідній Нововолинськ. За адресою Сокальська, 30 знаходиться ТзОВ «Птахокомплекс Губин», котрий належить екс-нардепу Сергію Мартиняку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чоловік вкрав деревину на території готелю у Луцьку

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити